Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley! De la ce au pornit certurile dintre ei: „A trebuit să am multă răbdare cu el”

Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley! De la ce au pornit certurile dintre ei: „A trebuit să am multă răbdare cu el”

Prezentatoarea TV, Gina Pistol, le-a povestit fanilor că la începutul relației sale cu Smiley le-a fost foarte greu.

Gina Pistol și Smiley au fost încă de la început extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Fanii au aflat destul de târziu diverse detalii despre ce se întâmplă în viața lor de cuplu. Sunt împreună de aproape șapte ani, însă abia după mult timp au dezvăluit asta și în spațiul public.

Atunci când au început zvonurile despre sarcina blondinei, cei doi au ales să facă anunțul oficial abia după ce aceasta a ajuns în trimestrul al doilea. 

Nici cu vestea despre nuntă nu s-au grăbit prea tare. Chiar dacă sunt logodiți de mai bine de un an de zile, cei doi au vorbit despre eveniment abia acum, iar peste doar o lună vor deveni soț și soție. În timpul videoclipului în care au povestit cu lux de amănunte ce trăiesc în aceste momente, vedeta de televiziune a făcut o dezvăluire absolut neașteptată și a recunoscut ce gânduri o încercau la începutul relației cu artistul. 

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună.”, a mărturisit Gina, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza