Gina Pistol a părăsit casa lui Smiley, alături de fetița ei! Ce se întâmplă între cei doi: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

Gina Pistol a părăsit casa lui Smiley, alături de fetița ei! Ce se întâmplă între cei doi: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

Gina Pistol a fost nevoită să se mute din casa în lui Smiley, situată în Cernica, care se află în renovări. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ cinci ani de zile. Cei doi au devenit în luna martie a acestui an părinți pentru prima dată, după ce vedeta a adus-o pe lume pe micuța Josephine. cei doi se bucură împreună de viața de părinte și se implică în creșterea micuței lor.

Gina Pistol și-a luat fetița, dar și pisica, și s-a mutat într-un apartament mai mic, până vor fi gata renocările. Celebra prezentatoare tv le-a explicat fanilor de pe pagina ei de Instagram că îi este dificil și într-un apartament micuț orice gest o poate trezi pe micuța Josephine.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, le-a spus Gina Pistol fanilor pe pagina ei de Instagram.

Gina Pistol a dezvăluit că starea ei de spirit, cât și cea de sănătate, nu sunt în cea mai bună formă în ultima perioadă.

Ea s-a confruntat cu mai multe probleme, atât dureri mari de cap, cât și probleme cu cervicala. Iubita lui Smiley le-a cerut mai multe sfaturi fanilor ei.

„Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noapte de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hranesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau sa ma duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme.

Eu nu doar într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, a declarat Gina Pistol pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza