Gest ȘOCANT făcut de CRBL atunci când Andreea Tonciu a fost luată cu targa la Survivor... nimeni nu se aștepta la asta!

Gest ȘOCANT făcut de CRBL atunci când Andreea Tonciu a fost luată cu targa la Survivor... nimeni nu se aștepta la asta!
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Tonciu a leșinat în cadrul emisiunii ”Survivor România” și a fost transportată cu targă.

Primul coleg din echipa Faimoșilor care a încurajat-o pe Tonciu să se facă bine a fost chiar CRBL, deși cei doi sunt certați.

Jocul pentru recompensă care s-a desfășurat duminică, 23 ianuarie, a început cu ghinion pentru ambele echipe de la ”Survivor România”. După accidentarea lui Relu Pănescu de la Războinici, Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leșinat. Bruneta a fost așezată pe targă și transportată cu ambulanța la spital.

CRBL vrea pace după război?

Imediat după ce a fost pusă pe targă, CRBL a fost primul care a aplaudat, determinând-i astfel și pe ceilalți să își încurajeze coechipiera, dar și pe cei din echipa adversă.

În aceeași ediție, CRBL a pornit un nou scandal la adresa Andreei Tonciu. Cei doi Faimoși s-au contrat după ce bruneta le-a atras atenția colegilor săi despre faptul că nu i se pare normal ca Laura Giurcanu să stea atâtea ore în apă alături de TJ Miles, CRBL intervine în discuție.

”Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, spune Andreea Tonciu, deranjată de gestul Laurei Giurcanu, care a fost văzută în mare alături de TJ.

”Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”, a spus Laura Giurcanu în apărarea sa.

Iar apoi, CRBL intervine în discuție, având un schimb de replici acide cu Andreea Tonciu: ”Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei”, le spune CRBL colegilor din echipă.

”Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu ”bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, a răspuns Andreea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza