GEST ȘOCANT! Ce a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare....

GEST ȘOCANT! Ce a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare....
| Foto: playtech.ro

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian a fost un moment extrem de dificil pentru familia și apropiații săi.

 

Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Alături de cortegiul funerare au fost prezenți familia, cei apropiați, colegii de breaslă și o mulțime de fani. Toți s-au adunat să își i-a rămas bun de la regretatul artist, iar la final s-a lăsat cu scandal.

La înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian au participat o mulțime de oameni. Pe lângă cei apropiați, zeci de fani s-au adunat pentru al conduce pe artist pe ultimul drum. Aceștia au vrut să fie alături de cel care i-a încântat cu melodiile sale, însă de aici până la un scandal a mai fost doar un pas.

Mulțimea de oameni s-a îmbulzit să facă poze cu sicriul artistului, iar cei care s-au ocupat de securitate cu greu le-au făcut față fanilor care s-au călcat în picioare pentru a ajunge cât mai aproape de sicriul regretatului artist. În scurt timp s-a format o busculadă, oamenii s-au împins și chiar a fost nevoie de intervenții pentru a dispersa mulțimea.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani. Luni, sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova. Regretatul artist a fost așteptat de familie, de apropiați și de membrii Ansamblului, alături de care Petrică Mâțu Stoian a stat ani de zile. Ieri, sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost adus de la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” la Teatrul ”Marin Sorescu”.

Sute de oameni s-au adunat la Teatrul ”Marin Sorescu” pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Petrică Mâțu Stoian. Așa cum era de așteptat, muzica populară, care i-a fost atât de dragă interpretului, răsuna trist, în ultimele ore înainte de înmormântare.

În cele din urmă, regretatul artist a fost condus pe ultimul drum. În urmă cu doar câteva minute cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Ungureni, acolo unde Petrică Mâțu Stoian își va dormi somnul de veci.

Printre mulțimea de oameni s-a aflat și fosta soție a lui Mîțu Stoian. A fost o apariție discretă, la fel cum a preferat să fie și în timp ce era căsătorită cu interpretul de muzică populară.

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. 

Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan, potrivit playtech.ro.

A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită.

Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

Comenteaza