George Simion a fost PĂRĂSIT! Iubita i-a dat papucii

George Simion a fost PĂRĂSIT! Iubita i-a dat papucii

George Simion a vorbit despre viața sa personală și despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Deși și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor, anul acesta, George Simion și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile sale amoroase din trecut.

Cu ani de zile în urmă, liderul partidului AUR a avut o relație amoroasă cu o tânără care ar fi vrut ca el să stea mai mult timp acasă, altături de ea, însă acest lucru nu a fost posibil. Adesea, George Simion era nevoit să plece în diverse orașe din țară, lăsându-și partenera singură acasă.

 
Nemulțumită de felul în care era tratată, femeia a decis să îl părăsească pe George Simion, fără a-l anunța. Întors acasă, bărbatul a găsit casa goală și a văzut că toate lucrurile femeii iubite dispăruseră. În acel moment, el și-a dat seama că relația lor se încheiase.

„E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de Flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a povestit George Simion, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea.

Menționăm că George Simion nu a divulgat identitatea fostei sale partenere.

 

Comenteaza