Se însoară Jador? Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Este foarte...”

Se însoară Jador? Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Este foarte...”
| Foto: fanatik.ro

Jador este foarte îndrăgostit în ultima vreme, acesta s-a afișat public cu noua lui iubită.

Jador este, din nou, cuprins de fiorii dragostei. Artistul este un mare amator de femei frumoase și relații tumultoase. Nu este de mirare, așadar, că Jador iubește, din nou.

După relațiile tumultoase cu Ella Tina și Georgiana, dar și flirturile cu regina Tiktok, Andreea Bostănică, manelistul și-a găsit liniștea. Cântărețul de manele nu a mai stat pe gânduri și deja i-a pus inelul pe deget. Jador și iubita lui sunt pregătiți să treacă la următorul nivel.  

Celebrul cântăreț și-a găsit liniștea în brațele unei tinere pe nume Alexandra Dobia. Cu toate că la început nu au dorit să își afișeze relația, manelistul „bătând și pe la alte uși”, acum lucrurile s-au schimbat. Recent, Jador și-a declarat public iubirea pentru Alexandra, spre bucuria tinerei.

Jador și cea care îi va deveni soție se înțeleg de minune. Femeia este în viața artistului de aproape un an și se pare că l-a cucerit definitiv. Ea este cea care l-a determinat pe Jador să se pună în genunchi și să îi adreseze întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Apropiații artistului ne confirmă sentimentele puternice pe care Jador le are pentru Alexandra Dobia, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza