Jador și-a cerut iubita în căsătorie. Cine este tânăra alături de care vrea să-și petreacă restul vieții

Jador și-a cerut iubita în căsătorie. Cine este tânăra alături de care vrea să-și petreacă restul vieții
| Foto: wowbiz.ro

Jador trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de Alexandra, viitoarea sa soție. 

După multe certuri și împăcări, acum cei doi amorezi sunt aproape mereu unul lângă altul, mai ales în momentele grele, care îi unesc și mai mult.

Tocmai de aceea, dragostea fiind mare acum între ei, manelistul nu ratează niciun moment din a-i demonstra Alexandrei cât de mult o dorește și prețuiește.

Și, mai mult decât atât, face toate gesturile publice, semn că nu se mai sfiește deloc să-și asume în fața tuturor ceea ce trăiește în plan sentimental. 

Iar acum, parcă luând în calcul ceea ce a spus Carmen Harra, că ar putea să se căsătorească în toamna acestui an, manelistul a cerut-o de soție pe Alexandra. Simplu și sincer, pe stradă, îmbrățișând-o și sărutând-o, Jador i-a pus marea întrebare tinerei.

„Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Te-am întrebat acum. Vrei?... O cer zilnic de soție”, a spus Jador, pe Instagram.

În replică, iubita manelistului, deși este timidă în fața camerei, nici nu a stat pe gânduri. Tânăra l-a bucurat cu răspunsul ei pe cântăreț, l-a sărutat, dar s-a arătat deranjată de faptul că este filmată.

„ Da. Dar de ce îmi pui blițul ăla?! ”, a fost răspunsul dat de Alexandra Dobbia, iubita lui Jador, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza