George Burcea i-a transmis Andreei Bălan un mesaj subtil: „Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să...”

George Burcea i-a transmis Andreei Bălan un mesaj subtil: „Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să...”

George Burcea a atacat-o subtil pe Andreea Bălan public. Andreea Sposub i-a transmis un mesaj dur femeii în cadrul emisiunii Bravo ai stil”.

Concurenta de la „Bravo, ai stil!’ i-a transmis un mesaj dur actorului pe rețelele de socializare. Blondina a susținut că ar trebui ca el să dea dovadă de respect, deoarece cântăreața e cea care i-a adus pe lume copiii, pe cele două fetițe ale lor, Ella și Clara.

Nicoleta Dragne a avut o reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan, în mediul online. Concurenta de la „Bravo, ai stil!’ a răbufnit pe rețelele de socializare la adresa actorului, spunând că nu ar avea respect și că nu ar ține cont că-n ciuda celor întâmplate între el și artistă, cântăreața e mama copiilor lui.

De curând, George Burcea a avut o nouă apariție controversată pe rețelele de socializare. Actorul a postat o imagine cu iubita lui, Viviana Sposub, de la „Bravo, ai stil!’. Ce a stârnit un val de reacții a fost mesajul neașteptat al artistului. Acesta a avut un comentariu legat de modul în care cântă partenera lui, iar mulți dintre internauți l-au interpretat ca fiind un atac subtil la adresa Andreei Bălan.

Deși nu a oferit niciun nume, mesajul lui George Burcea i-a dus cu gândul pe internauți la mama fiicelor sale, Andreea Bălan. Actorul a susținut că Viviana Sposub ar cânta mult mai bine decât „multe hartiste din generația ’90-2000′.

„Fata asta cântă mai bine decât muuulte „hartiste’ din generația ’90-2000, dar ele nu vor recunoaște, căci au presa și studioul de partea lor… Aviz „Moșule’, e mesajul postat de George Burcea la InstaStory.

Postarea lui George Burcea a stârnit un val de reacții în mediul virtual. Mesajul lui a ajuns și la urechile Nicoletei Dragne, colega de platou a Vivianei Sosub de la „Bravo, ai stil!’. Blondina a susținut că un bărbat care își respectă copiii nu și-ar compara niciodată actuala parteneră cu fosta în spațiul public.

„Mi-ați trimis asta. Pe cine naiba interesează de generația 90-2000? Compar-o cu artiștii care sunt pe val acum, în 2021, să fie toată lumea la curent. Ah, uitase, e nevastă-sa din 2000 și nu are loc de ea.

Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății?’, a scris Nicoleta Dragne la Insta Story.

Totodată, Nicoleta Dragne a adus aminte și de roast-ul făcut de Viviana Sposub la „Bravo, ai stil’, în care ar fi făcut câteva referiri la adresa Andreei Bălan. Din nou, blondina a susținut că un bărbat care se respectă pe sine nu ar permite asta.

„Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de aspectul fizic al mamei copiilor săi? A, stai, nu a râs. A făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul BAS.

Am spus-o de 100 de ori, oamenii nu rămân veșnic împreună, dar când ai copii care vor crește și vor avea acces la presă, ai dracu puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii nu mai este despre tine și ea/el, e despre ei, atât!’, a continuat Nicoleta Dragne, după mesajul lui George Burcea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza