Fratele lui Zanni s-a sinucis! Tânărul a sărit în gol și s-a strivit de asfalt! Detalii cutremurătoare povestite de Zanni

Fratele lui Zanni s-a sinucis! Tânărul a sărit în gol și s-a strivit de asfalt! Detalii cutremurătoare povestite de Zanni
| Foto: wowbiz.ro

Zanni, câștigătorul Survivor 2021 a aflat că băiatul alături de care a crescut la același asistent maternal și pe care îl considera frate, s-a sinucis. 

 

Alexandru M. avea 23 de ani și lucra ca recepționist la o sală de fitness situată într-un mall bucureștean.

Tânărul avea probleme cu drogurile și recent se despărțise de iubita lui, care a fost și ea adusă de echipa de negociatori pentru a încerca să-l convingă să se dea jos.

Conform unor relatări ale presei, băiatul era convins că iubita lui făcea experimente pe creierul lui. 3 ore au durat negocierile, timp în care nimeni nu a adus o saltea pentru simplul motiv că la nivelul ISU București-Ilfov nu există una!!!

După 3 ore, Alexandru și-a luat avânt și s-a aruncat în gol. Medicii l-au resuscitat minute în șir, însă nu au mai putut face nimic. 

Alexandru avea doar câteva fotografii pe contul de socializare, din care într-una singură apare Zanni. Imaginea este realizată în 2017, pe vremea când cei doi erau nedespărțiți și se pregăteau de un meci de fotbal.

La vremea respectivă, Zanni a avut respectiva imagine la profil, semn că Alex era un tip extrem de important pentru el. Cei care au comentat au făcut refeire exact la incidentul trist de la începutul acestui an.

”Dumnezeu să-l ierte! Am citit povestea lui în care mă regăsesc și eu. DGASPC-urile sunt depășite! Acolo sunt angajați care au uitat să trebuie să aibă grijă de noi. Sunt doar pentru a primi salariul și atât”, a scris un alt prieten virtual, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza