Dana Roba a primit un telefon neașteptat de la fratele soțului său: „Mi-a spus că acei bani nu o să-i văd...”

Dana Roba a primit un telefon neașteptat de la fratele soțului său: „Mi-a spus că acei bani nu o să-i văd...”

 Dana Roba a fost mutilată în urmă cu o lună de către soțul ei, cu toate acestea familia bărbatului este de partea lui.

Dana Roba a fost la un pas să-și piardă viața în urmă cu o lună, atunci când a fost măcelărită cu un ciocan de soțul său chiar în apartamentul în care trăia alături de cele două fiice ale sale, potrivit kfetele.ro.

Conform spuselor brunetei, de când a fost bătută de tatăl fetițelor sale, nimeni din familia lui Daniel nu i-a dat nici măcar un telefon să vadă în ce stare de află.

„Astăzi urmează să vină cei de la Protecția Copilului să vadă copiii în urma celor întâmplate. Ieri am fost prin mall cu fetele și mă oprea lumea să mă încurajeze, să stea de vorbă cu mine. Alte persoane m-au oprit să îmi dea bani și să îmi zică o vorbă bună. Multă lume este alături de mine. Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro.

„Fratele lui m-a sunat ieri (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000  de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șosetă de-a lui aici, în casă.”, a mai povestit Dana Roba.

Comenteaza