În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras? Adevărul despre relația celor doi: "Nu a fost...

În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras? Adevărul despre relația celor doi: "Nu a fost...

Zanni a fost invitat la emisiunea ”Detectorul de Minciuni” și a vorbit despre mai multe noutăți din viața sa.

O nouă ediție a emisiunii "Detectorul de minciuni" a venit la pachet cu o surpriză de proporții. Primul episod moderat de Bianca Drăgușanu, în calitate de prezentator, l-a adus în fața celor de acasă pe Zanni, mai sincer ca niciodată.

Tânărul și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața lui. Printre altele a povestit și despre așa-zisele neînțelegeri cu Ana Porgras, care i-a fost colegă în Dominicană.

Zanni și Ana Porgras au fost colegi în cadrul unui reality-show la care au participat și chiar au ajuns să se împrietenească. Spre finalul competiției, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată între ei.

Tânărul a găsit mai multe mesaje în telefonul gimnastei care-l vizau și i-ar fi cerut socoteală pentru ele, iar ulterior au rupt orice legătură. Acum, la un an de la așa-zisa dispută, Zanni susține că nu este supărat pe Ana Porgras, ci doar a fost deranjat că l-a mințit la acea vreme:

"Bianca Drăgușanu: Mai ești supărat pe Ana Porgras?

Zanni: N-am fost niciodată supărat pe ea. Am fost supărat doar pe faptul că nu a fost sinceră cu mine, că eu neiubind, nevrând iubire de la nimeni, n-ai cum să mă minți. Că minți o persoană doar dacă vrea să vă iubiți, ca să nu-i rănești sentimentele sau ca să îți urmărești interesul, chiar dacă nu este iubirea. Mai minți, că lumea mai minte, na. Eu nevrând iubire și vrând prietenie, n-ai de ce să mă minți, în prietenie poți să înțelegi orice.", a dezvăluit Zanni în emisiunea "Detectorul de minciuni", potrivit wowbiz.ro.

Întrebat dacă obișnuiește să își pună un scut pentru a nu fi rănit de cei din jur, Zanni a mărturisit că are unele momente în care dă frâu liber emoțiilor, dar nu este vorba despre iubire:

"Octav: Dar nu-ți pui un scut pe treaba asta? Probabil câteodată te sensibilizezi.

Zanni: Nu. Mă sensibilizez, dar nu e iubire. Dacă îmi place lumina nu înseamnă că urăsc întunericul.", a mai spus Zanni în cadrul emisiunii amintite.

 

 

Comenteaza