Mădălina Manole nu s-a sinucis? Fratele regretatei artiste face dezvăluiri cutremurătoare: „Am curajul să spun cu mâna pe inimă că...”

Mădălina Manole nu s-a sinucis? Fratele regretatei artiste face dezvăluiri cutremurătoare: „Am curajul să spun cu mâna pe inimă că...”
| Foto: cancan.ro

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, vine cu noi detalii despre cum ar fi murit regretata artistă.

De când Mădălina Manole s-a stins din viață, fratele ei i-a declarat război lui Petru Mircea, cel care i-a fost soț artistei. Marian Manole nu a crezut niciodată ipoteza sinuciderii și spune chiar că Petru a fost cel care a avut legătură cu sfârșitul ei tragic. Fratele cântăreței susține că bărbatul i-a făcut viața un calvar „fetei cu părul de foc” și a presat-o până la limită.

Deși au trecut 13 ani de când sora lui s-a stins din viață, Marian Manole nu și-a găsit liniștea. Bărbatul cercetează în continuare cazul, iar recent a scos la iveală un alt episod ce indică problemele pe care artista le avea acasă, dar și greșelile și ostilitatea soțului ei.

Recent, fratele Mădălinei Manole a postat în mediul online un fragment din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, din data de 10 mai 2010. Invitată în cadrul matinalului, artista ar fi povestit, subtil, despre problemele pe care le avea acasă. Vorbind codat, Mădălina a făcut câteva acuzații.

„Emisiunea este din 10 mai 2010! Urmăriți finalul, când MĂDĂLINA și moderatorul fac referire și vorbesc despre cei doi câini maidanezi ai ei! Când a ieșit din emisiune m-a sunat, așa cum făcea mereu ca să ne întrebe cum a ieșit emisiunea! Râdea și m-a întrebat dacă am fost atent la tot ce a spus spre final, până să cânte! I-am spus…te referi la faza cu câinii? Da, mi-a răspuns și râdea în hohote!

Păi tu ai doi câini în curte, patrupede, care-i faza, i-am spus! «Nu la ei făceam referire, ci la cei din casă, care îmi fac viața un calvar!». Wow, ești zăpăcită rău de tot, cum să spui așa ceva în emisiune, dacă se prind și îți vor face ceva….!?

Și acum revin! Am curajul să spun cu mâna pe inimă că i-a enervat la maxim pe moldoveni și că de acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea, blonda din Otopeni, prietena și cu Iuda, câinele puiucului, dar Iuda are botniță și e mâncat dacă spune ceva! După această emisiune a venit prima „tentativă” de suicid a puiucului, cea cu diluantul! A puiucului, nu a MĂDĂLINEI!”, a scris în mediul online Marian Manole, potrivit cancan.ro.

Comenteaza