Plecare BOBMĂ din televiziunea Kanal D. Ce vedeta a decis să semneze cu PRO TV: „În fiecare seară de...”

Plecare BOBMĂ din televiziunea Kanal D. Ce vedeta a decis să semneze cu PRO TV: „În fiecare seară de...”
| Foto: ziareonline.ro

Zanni, fostul câștigător al show-ului Suvirvor a plecat la PRO TV pentru a prezenta o emisiune despre noua ediție din al show-ului.

Zanni va rămâne mereu în memoria publicului drept marele câștigător Survivor România 2021. Fostul concurent se implică și în noul sezon al emisiunii, cel de anul acesta, însă are un rol diferit. Acesta prezintă la PRO TV o emisiune online despre Survivor, pentru a le oferi telespectatorilor șansa de a afla cât mai multe lucruri despre îndrăgitul show.

Ce emisiune prezintă Zanni la PRO TV despre Survivor. Înainte ca noul sezon Survivor să înceapă, admiratorii lui Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut, au aflat o veste neașteptată. La finele lui 2021, s-a aflat că fostul concurent a semnat cu PRO TV pentru Survivor 2022. La acea vreme, nu se cunoșteau prea multe detalii despre rolul pe care-l va avea. Abia acum a fost dezvăluit faptul că el prezintă o emisiune online despre tot ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană.

Ce emisiune prezintă Zanni la PRO TV despre Survivor. Așadar, și Zanni, pe numele lui real Edmond Zannidache, are o contribuție în noul sezon Survivor. Spre deosebire de ediția trecută, acesta are acum rolul de prezentator, nu de concurent. În fiecare seară duminică, luni și marți, el va găzdui show-ul online Survivor: Extrashow. Acesta poate fi văzut pe Voyo.

Duminică, după ora 23:00, după ce s-a terminat primul episod din Survivor România 2022, Zanni a prezentat Survivor: Extrashow. Aceasta este o emisiune online și e disponibilă pe Voyo. Oamenii o pot vedea în fiecare seară duminică, luni și marți.

Potrivit unui comunicat transmis de cei de la PRO TV, fanii Survivor România vor avea astfel posibilitatea de a fi alături de concurentul preferat, în fiecare episod.

„Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, ‘Survivor: Extrashow’ va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți – Faimoșii și Războincii – care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Așa că adună-ți tribul, conectați-vă online și fiți alături de concurentul vostru favorit, în fiecare episod’, se prezintă în comunicatul Pro Tv.

Și Zanni a dat puțin din casă, în ceea ce privește emisiunea online despre Survivor pe care o prezintă. A dezvăluit că în cadrul ei vor exista call-uri video live cu prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, dar și extra invitați ce vor comenta cele mai tari faze. În plus, publicul va afla și detalii inedite de culise.

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!’, a spus Zanni, prezentatorul ‘Survivor: Extrashow.

După ce a câștigat Survivor România 2021, Zanii a reușit să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari vise. Fostul concurent și-a putut achiziționa propria locuință cu banii din marele premiu. Însă, din păcate, el a avut parte și de unele necazuri. După întoarcerea din Republica Dominicană, tânărul s-a confruntat cu unele probleme de sănătate.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările.

Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu’, spunea atunci Zanni, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza