Fostul soț al Andei Adam RĂBUFNEȘTE după ce artista a fost cerută de nevastă! Care e ADEVĂRATUL motiv al divorțului

Fostul soț al Andei Adam RĂBUFNEȘTE după ce artista a fost cerută de nevastă! Care e ADEVĂRATUL motiv al divorțului
| Foto: ziareonline.ro

 Sorin Nicolescu a facut primele declaratii dupa ce ea și  Anda Adam au divorțat.

Fostul sot al cantaretei a vorbit despre motivele separarii! Acesta a dezvaluit ca a fost o perioada grea din viata lui, mai ales ca nu a dorit ca fiica lui sa-i simta lipsa!

Anda Adam si Sorin au fost casatoriti timp de sase ani, dar au hotarat sa mearga pe drumuri separate! Cantareata se iubeste deja cu un alt barbat si recent a fost ceruta in casatorie! Sorin a vorbit despre perioada divortului.

“S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile. Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi”, a dezvaluit Sorin Nicolescu, pentru Cancan.ro.

Sorin spune ca cel mai greu i-a fost in perioada despartirii gandul ca se va indeparta de fiica lui: “Gândul că mă voi îndepărta de Evelin! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza