Florin Dumitrescu își sună soția în fiecare pauză „Chefi la Cuțite”. Motivul este senzațional

Florin Dumitrescu își sună soția în fiecare pauză „Chefi la Cuțite”. Motivul este senzațional
| Foto: spynews.ro.

Florin Dumitrescu își sună soția în fiecare pauză de la Chefi la cuțite. El spune că se iubesc foarte mult și că nu pot sta despărțiți o lungă perioadă de timp.

 Florin Dumitrescu și Cristina, soția sa, sunt fără doar și poate un exemplu demn de urmat. Sunt frumoși, mereu cu zâmbetul larg pe buze, veseli și își iubesc fetițele enorm.

La începutul acestei luni, cei doi au împlinit opt ani de căsnicie, iar celebrul jurat și-a suprins soția cu un mesaj pe măsură.

Unde mai puneți că chef-ul o sună pe Cristina în fiecare pauză de la Chefi la cuție? Da, da, nu glumim deloc și chiar juratul a declarat acest lucru.

Colegul lui Sorin Bontea și al lui Cătălin Scărlătescu i-a dezvăluit lui Speak că el și soția sa se iubesc enorm de mult și nu pot sta prea mult unul fără celălalt, motiv pentru care alege să o sune de fiecare dată când are liber.

Iubitul Ștefaniei a rămas surprins și totodată impresionat de gestul romantic al juratului, după cum puteți observa în filmarea de mai jos, potrivit spynews.ro.

Comenteaza