Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat paranormal la înmormântarea jurnalistului

Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat paranormal la înmormântarea jurnalistului
| Foto: wowbiz.ro

Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum. Familia și cei dragi l-au plâns pe regretatul jurnalist.

Răzvan și Gabriela Condurățeanu și-au luat rămas bun pentru ultima dată de la omul pe care l-au iubit enorm de mult.

Jurnalistul Florin Condurățeanu este condus pe ultimul drum. Aleea Cimitirului Bellu este plină de oameni care au venit să își ia rămas bun.

Zeci de persoane au venit să își ia rămas bun de la îndrăgitul jurnalistul "Țuțu", așa cum îl știa o lume întreagă. Durere de nedescris pentru familie, dar și pentru apropiații acestuia.

"Da, am stat cu el de vorbă în fiecare zi. L-am pupat de fiecare dată pe tată. Fii puterni că o să trecem și peste chestia asta", a declarat fiul regretatului jurnalist.

Îndrăgitul om de televiziune s-a stins din viață, luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Vestea a venit ca un șoc, ținând cont de faptul că jurnalistul nu dădea semne de boală.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Presei, în Sala de Marmură, acolo unde oamenii au putut merge să aprindă o lumânare pentru cel care a fost odată Florin Condurățeanu.

La ora 19:00, sicriul a fost transportat la Capela Cimitirului Bellu din Capitală, iar la ora 21:00 a avut loc o slujbă religioasă. 

Astăzi, 1 iulie, Florin Condurățeanu va fi înmormântat la ora 12:00, la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde o să își doarmă somnul de veci alături de alți oameni importanți ai țării noastre. 

Fiul regretatului jurnalist le-a mulțumit celor care au venit în număr cât mai mare și au aprins o lumânare la căpătâiul acestuia, dar i-a invitat și la slujba de înmormântare, care are loc astăzi. Gabriela Condurățeanu, soția omului de televiziune, a făcut declarații cutremurătoare.

Abia și-a putut găsi cuvintele și, cu ochii în lacrimi, a declarat că a vorbit cu partenerul ei cu doar o oră înainte să moară. 

Ea a mai mărturisit faptul că urma să fie supus mai multor investigații, însă toate acestea s-au anulat.

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva.

Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită! Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit”, a declarat  Gabriela Condurăţeanu, pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza