Fanii Puterea Dragostei vor fi în extaz. Doi foști concurenți și-au unit destinele

Fanii Puterea Dragostei vor fi în extaz. Doi foști concurenți și-au unit destinele

Doi foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei și-au unit drumurile după ce au ieșit din emisiunea. Vorbim despre Rareș Baliban și Seya. 

Cei doi și-au surprins urmăritorii din mediul online atunci când și-au oficializat relația, mai ales că nimeni nu se aștepta la așa ceva. În ultimul timp, Rareș Baliban și Seya s-au afișat tot mai mult împreună, însă fanii au crezut că este vorba despre o prietenie apropriată, însă s-a dovedit mai mult de atât.

Se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase între cei doi, mai ales că tânărul a dus-o pe Seya la Oradea acolo unde a cunoscut-o pe mama acestuia. Deși nimeni nu se aștepta relația pare înfloritoare, iar internauții au fost bucuroși că Rareș Baliban și Seya și-au acordat o șansă.

Relația celor doi este o reală surpriză mai ales pentru faptul că tot timpul cât Rareș Baliban s-a aflat în casa Puterea Dragostei a încercat să câștige inima altei fete. Acesta avea sentimente pentru Mariana și a luptat luni bune pentru a o cuceri.

Însă Mariana nu a avut ochi pentru el și a decis să de o șansă relației cu Cristian Comănici. Chiar și după ce a părăsit competiția, Rareș a regretat că nu a putut să o câștige pe Mariana. Însă se pare că acum și-a găsit fericirea alături de Seya și toată lumea speră ca relația lor să dureze, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza