Exclusiv! Dana Roba intră din nou în operație! Ce au descoperit medicii

Exclusiv! Dana Roba intră din nou în operație! Ce au descoperit medicii
| Foto: spynews.ro

Starea Danei Roba nu este una bună, iar medicii au decis ca vedeta să fie operată, din nou pe creier.

La începutul acestei săptămâni, luni, SpyNews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său cu un ciocan. Starea make-up artistului este în continuare una gravă iar medicii au decis ca astăzi sau mâine să o supună unei operații pe creier.

SpyNews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, noi informații în cazul Danei Roba. În timp ce make-up artistul se află în stare gravă pe un pat de spital, după ce a fost mutilată de tatăl copiilor ei cu un ciocan, Daniel Balaciu, bărbatul care a torturat-o fără milă, plănuiește să scape de închisoare. 

Potrivit surselor SpyNews.ro, acesta are de gând să își angajeze avocat și să se declare nebun, totul pentru a nu rămâne în spatele gratiilor pentru faptele sale.

Reamintim că Dana Roba se află în stare critică la spital, după ce a fost lovită în repetate rânduri de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Cei doi se aflau în proces de divorț și, potrivit infromațiilor, se pare că bărbatul nu ar fi fost de acord cu decizia luată de make-up artist, și anume aceea de a se despărți. Cei doi au împreună două fetiție și, cu doar câteva ore înainte să își mutileze soția, tatăl copiilor Danei Roba a făcut public un mesaj, iar vorbele scrise de bărbat prevesteau cumva nenorocirea ce urma să se întâmple.

"Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!", a scris Daniel Balaciu în descrierea unei fotografii în care apărea alături de cele două fetițe pe care le are cu Dana Roba.
 
Oamenii legii au decis ca soțul Danei Roba să fie arestat pentru 24 de ore și, ulterior, pentru 30 de zile. Daniel Balaciu a fost cel care a anunțat autoritățile că soția sa se află în stare gravă, însă a făcut acest lucru abia la câteva ore după ce a lovit-o.

Potrivit unor surse, Daniel Balaciu și-ar fi premeditat fapta. Înainte să îți ia la bătaie partenera de viață, acesta le-ar fi dus pe fetițe la bunici, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 

Comenteaza