EXCLUSIV! Culiță Sterp este din ce în ce mai aproape să devină tătic. Când naște Daniela Iliescu?

EXCLUSIV! Culiță Sterp este din ce în ce mai aproape să devină tătic. Când naște Daniela Iliescu?
| Foto: wowbiz.ro

Mama Geta a spus cât timp mai este pana cand va Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, va naște.
 

Daniela Iliescu este pe ultima sută de metri cu sarcină. Viitoarea mămică este din ce în ce mai aproape de termn, iar, astăzi, mama Geta a spus când va naște nora ei.

Daniela Iliescu trăiește o perioadă extrem de frumoasă la momentul actual. Tânara este însărcinată cu primul copil, iar în următoarea perioadă urmează să aducă pe lume un băiețel.

Mama Geta a spus când va naște nora ei. Se pare că băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu urmează să vină pe lume între 10 și 15 iunie.

Iubita artistului este din ce în ce mai emoționată și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.  

Mama Geta- Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre usă, poziția e bună. Acum așteptăm. Eu am crezut că va fi gata până atunci. Sigur că nu îi face bine (n.r - Danielei).  Să vină și Culiță sănătos.(...) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagigar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă. Acest Survivor a fost armată pentru el.

În continuare, mama Faimosului ne-a mai spus că, în aceste momente, Daniela este destul de emotivă, își dorește să îl aibă alături de iubitul ei, să o încurajeze și să se simtă în siguranță.

Cu toate acestea, familia artistului o susține necondiționat în această perioadă. 

Mama Geta- Si ea a mai plâns acolo în colțul ei. Dar i-am spus să privească lucrurile așa cum sunt. Și-ar dori când naște să fie întâmpinată de el, cu flori, cu aplauze. 

Pe contul ei de socializare, Daniela Iliescu a făcut primele declarații după cearta dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp. Viitoarea mămică încearcă să se țină cât mai departe de genul acesta de probleme în perioada aceasta.

„Dragii mei, vă rog să nu îmi mai trimiteți mesaje jignitoare la adresa Ralucăi sau să mă întrebați de ce nu postez și eu părerile proaste despre ea cum o fac alții despre Culiță.

Nu am niciun interes să postez mesaje despre ea cu păreri negative pentru că nu mă interesează să stric imaginea nimănui, nici să influențez pe nimeni cum ca unul e mai rău ca altul. Ei știu cel mai bine ce se întâmplă acolo, pe mine mă depășește situația și nu vreau să alimentez discuțiile unor indivizi care își dau cu părerea pe internet. Singura mea datorie față de Culiță este să îi atrag atenția când și unde a greșit atunci când voi avea ocazia, nu să fac o campanie de hate contra Ralucăi sau a altor persoane așa cum se procedează în alte părți, pentru că  nu îmi face cinste o astfel de abordare” , a scris Daniela Iliescu, la InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza