Era de așteptat!! Ce decizie radicală a luat Monica Gabor fix după despărțirea de Mr. Pink

Era de așteptat!! Ce decizie radicală a luat Monica Gabor fix după despărțirea de Mr. Pink
| Foto: cancan.ro

 Monica Gabor a luat o decizie bombă după despărțirea de Mr. Pink, alături de care și-a petrecut 10 ani. 

 

Vedeta revenise in Romania, dupa ce a stat o perioada alaturi de sora ei, in Dubai. Insa, acum a ales o destinatie la care putini se mai asteptau dupa despartirea ei de Mr. Pink.

Se pare ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu nu a stat prea mult timp pe meleagurile autohtone. Acum a plecat, culmea, spre Statele Unite ale Americii. Putina lume se astepta ca satena sa se mai duca acolo, dupa ce i-a spus adio milionarului cu care a avut o relatie in ultimii ani.

Se pare ca Monica nu duce dorul vilei fabuloase din Malibu, acolo unde locuia impreuna cu Mr. Pink si copiii lor. „Colivia de aur” a ramas acum in urma, iar ea este decisa sa isi construiasca o cariera pe cont propriu.

Un alt factor important in aceasta decizie este faptul ca Irina, fiica Monicai din mariajul cu Irinel Columbeanu, studiaza in SUA. Acum, vedeta le-a aratat fanilor de pe Instagram ca a fost intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Malibu.

Mai mult decat atat, nu uita sa ii faca reclama si surorii ei, filmandu-se in timp ce foloseste chiar parfumul lansat de Ramona. Conform imaginilor de pe Instastory, se pare ca iesirea in oras a avut si un scop profesional, caci Monica Gabor s-a intalnit cu o persoana extrem de importanta de la o agentie de marketing.

O perioada lunga de timp, satena a ascuns chinurile la care o supunea milionarul. “Am un partener de viata care ma sprijina in tot ceea ce fac, in special in tot ceea ce are legatura cu fetita mea, Irina. Orice ii cerem, indiferent daca este ziua mea sau nu, nu exista sa ne refuze si face tot ce-i sta in putinta sa ne faca fericite”, a declarat Monica, pentru Teo Show, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza