Emil Rengle s-a îndrăgostit de un coleg de la Survivor! Andreea Tonciu l-a dat de gol: “Zicea că...”

Emil Rengle s-a îndrăgostit de un coleg de la Survivor! Andreea Tonciu l-a dat de gol: “Zicea că...”

Andreea Tonciul-a făcut praf pe Emil Rengle, imediat după ce s-a întors în țară. Aceasta a spus și adevăruri mai intime despre el.

Recent, Andreea Tonciu a fot invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a făcut dezvăluiri incredibile despre ce s-a întâmplat în Dominicană. Bruneta a fost protagonista unor conflicte cu câţiva dintre colegii săi, printre care şi Emil Rengle.

Tonciu a recunoscut că nu l-a plăcut pe fostul ei coleg, pentru că avea intenţii ascunse încă de la debutul competiţiei.

“Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici. Spunea ‘Mamă, ce-mi place’. Vorbea numai despre sex”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

De asemenea, întrebată cine e veriga slabă de la Survivor 2022 din echipa Faimoşilor, Andreea Tonciu l-a nominalizat pe Emil Regle. În acelaşi timp, bruneta a explicat că mulţi dintre cei care se află în competiţie nici măcar nu sunt faimoşi.

„Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos.

Câte reality-show-uri are la activ? Dansatorul, tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă.

Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei.

N-are ce căuta acolo, e un îmbârligator, un minicinos. Eu am spus-o că nu sunt faimoasă. Am spus mereu. Sunt cunoscută, nu mă pot numi faimoasă sau vedetă.

Nu sunt dansatoare, cântăreața. Sunt femeie și punct. Eu sunt plăcută pentru sinceritate și nebunia pe care o provoc uneori când vreau”, a încheiat fosta concurentă Survivor, potrivit cancan.ro.

Comenteaza