ELIMINARE neașteptată la „Survivor”. Andreea Tonciu pleacă acasă? Mama ei a dat-o de gol: „O vor propune spre eliminare…”

ELIMINARE neașteptată la „Survivor”. Andreea Tonciu pleacă acasă? Mama ei a dat-o de gol: „O vor propune spre eliminare…”
| Foto: ziareonline.ro

În ediția din această seară a emisiunii „Survivor” unul dintre concurenți va pleca din Republica Dominicană.

După ce Andreea Tonciu s-a accidentat sever în timpul unei probe, mama ei a oferit declarații cu privire la posibila ei eliminare.

Andreea Tonciu, eliminată de la „Survivor România”? „Cred că o vor propune spre eliminare…”

Probele competiției „Survivor România” sunt foarte solicitante pentru concurenți, motiv pentru care aceștia sunt în permanență monitorizați de personalul medical din Republica Dominicană. Andreea Tonciu s-a confruntat până în acest punct cu numeroase probleme, iar seara trecută organismul său a cedat și a leșinat.

Chiar dacă Andreea este mereu plină de energie și dornică să dea tot ce are mai bun, probele „Survivor” și-au pus amprenta asupra sa. A acuzat în repetate rânduri că se simte amețită, iar ultimele probe au răpus-o. Medicii au fost nevoiți să o transporte cu ajutorul unei tărgi și ulterior vedeta și-a pierdut conștiința.

Acest episod trist a fost urmărit cu multă emoție de familia Andreei Tonciu, în special de fiica ei, Rebeca. Micuța suferă nespus să-și vadă mama într-o asemenea ipostază, mai ales că nu poate vorbi deloc cu ea în această perioadă.

După ce și-a văzut fiica într-o stare critică, mama Andreei a oferit câteva declarații despre ce urmează să se întâmple la „Survivor”. Aceasta a mărturisit că vedeta s-ar putea să fie eliminată din cauza problemelor sale medicale, deoarece nu mai poate continua competiția în această stare.

„Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trăit o mare traumă. Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă. Soțul ei, Daniel, e șocat de ce trăiește ea acolo”, a spus mama Andreei Tonciu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza