Eliminare de zile mari la Chefi la cuțite. Sorin Bontea a pierdut un concurent bun

Eliminare de zile mari la Chefi la cuțite. Sorin Bontea a pierdut un concurent bun
| Foto: wowbiz.ro

Marti seara, un membru al echipei verzi, care aparține lui Sorin Bontea, a părăsit competiţia Chefi la Cuțite.
 
 

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Sorin Bontea l-a pierdut pe Francisco Garcia în cel de-al şaselea duel al competiţiei culinare.

Al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, difuzat la data de 17 mai 2021, i-a adus lui Sorin Bontea o veste teribilă. Unul dintre concurenţii săi a obţinut cel mai slab punctaj la duel şi a fost eliminat.

Cel care a părăsit competiţia a fost chiar Francisco Garcia, concurentul pe care Florin Dumitrescu l-a alea ca să facă parte din echipa verde. Asta după ce chef Dumitrescu a folosit o amuletă, care îi permitea să aleagă un concurent pentru o echipă adversă.

Vestea eliminăriii lui Francisco i-a întristat pe colegii săi, care l-au mai pierdut la dueluri pe Alexandro Matias.

„Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la scurt timp după ce a aflat că un concurent din echipa sa a fost eliminat din competiția Chefi la cuțite.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Dumitrescu şi echipele lor au primit sarcina de-a găti folosind fiecare câte trei superalimente, iar degustarea preparatelor a fost făcută de un juriu format din specialiști în sănătate și de personal medical.

Asta i-a adus victoria lui Florin Dumitrescu şi echipei sale. 

Echipa verde şi echipa mov a intrat la duel, iar concurenţii au avut sarcina de a găti rețete cât mai gustoase de tocăniță, în doar șaizeci de minute.

Francisco Jose Garcia Lopez, în vârstă de 42 de ani, este din Palma de Mallorca și s-a stabilit în România în urmă cu șase ani.

Concurentul din echipa lui Sorin Bontea s-a mutat în România în urmă cu șase ani, după ce sora acestuia s-a căsătorit cu un român și i-a propus să vină în țară pentru a deschide un restaurant. Francisco Jose Garcia Lopez este căsătorit și are trei copii, iar în perioada pandemiei, pentru a-și întreține familia, a fost nevoit să lucreze în construcții.

Pentru spaniol, participarea la emisiunea Chefi la cuțite a reprezentat o oportunitate de a se întoarce la meseria lui de suflet. El spune că iubește România și nu ar pleca din țară. „Nu aș schimba România pe altă țară. Mulți oameni îmi spun: ce caută un spaniol în România?! Nu știu, pentru că este o țară minunată. Mâncarea este minunată. Marea este minunată, muntele...Sunt îndrăgostit de România. Cu adevărat”, a spus Francisco Jose Garcia Lopez la începutul competiţiei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza