Drama prin care trece Andreea Bănică.. De ce a lipsit de pe rețelele de socializare: "Mă simt atât de vinovată și incapabilă"  

Drama prin care trece Andreea Bănică.. De ce a lipsit de pe rețelele de socializare: "Mă simt atât de vinovată și incapabilă"  

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste din România și datorită activității pe care o desfășoară în online. 

Vedeta își ține fanii din mediul online la curet cu aproape tot ceea ce face, însă în ultima perioadă a fost cam absentă. Motivul pentru care Andreea Bănică nu a mai fost activă pe rețelele de socializare. Ce mărturisiri a făcut cântăreața.

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că patrupedul ei , Nino, este bolnav, așa că a fost aproape non stop alături de el, și ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la fel de activă în mediul online.

Motivul pentru care Andreea Bănică nu a mai fost activă pe rețelele de socializare

Patrupedul artistei, Nino, are 15 ani și cel mai probabil, din cauza vârstei, este lipsit de energie și nu mai are chef de joacă.

"Daca nu am mai fost asa activa in ultima perioada este si pentru faptul ca Nino este bolnav… imi doresc sa ne mai bucuram impreuna , sa il mai vad murdarel, sa il mai spal la fundulet, sa mai faca pipi in casa, sa mai gaureasca o canapea, sa mai roada un pantof, sa ii mai suport trasnaile, sa mai fuga dupa pisici, sa se mai infoaie la cate un caine mai mare ca el, sa il pupe pe Lucian mai mult decat pe mine. Este primul meu baietel iar de cand l-am nascut pe Noah l-am neglijat din ce in ce mai mult

Ma simt atat de vinovata si incapabila sa il pot ajuta incat as vrea sa dau 5 ani inapoi sa ii spun sa ma ierte si sa ii ofer mai multa atentie. Poate doar daca ar vorbi as putea sa ma iert si sa ii promit ca nu voi mai gresi , ca voi petrece mai mult timp cu el, ca il voi spala si peria mai des, ca ii voi asculta nevoile…

Aproape 15 ani impreuna si ma rog la o minune.", a fost mesajul postat de Andreea Bănică.

Artista spune că de când s-a născut cel de-al doilea copil al ei, l-a cam neglijat pe cățeluș, iar acum ar vrea să dea timpul înapoi și să îi acorde patrupedului mai multă atenție.

Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Andreea Bănică
În urmă cu ceva vreme, Andreea Bănică a mărturisit că a fost diagnosticată cu diastază abdominală.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele.”, a declarat artista pentru viva.ro.

Artista a recunoscut că îi e teamă de posibile complicații, în timpul operației, așa că nu va face o astfel de procedură, potrivit spynews.ro.

Comenteaza