Ce obișnuia să posteze Sara, adolescenta moartă în Brașov, pe rețelele de socializare. Mesajele care dădea de înțeles că trece printr-o perioadă grea

Ce obișnuia să posteze Sara, adolescenta moartă în Brașov, pe rețelele de socializare. Mesajele care dădea de înțeles că trece printr-o perioadă grea
| Foto: spynews

Sara a murit în urmă cu două zile, în Brașov, în condiții suspecte, căzând de la etajul 8 al unui bloc.

Tragedia din Brașov a stârnit o mulțime de semne de întrebare, după ce Sara s-a prăbușit de la etajul opt al unui bloc și a avut parte de un sfârșit tragic. Adolescenta a murit în condiții cumplite, dar nu se știe dacă a fost vorba despre un accident sau despre un gest necugetat. Prietenii ei sunt devastați și nu cred că ar fi trecut printr-o perioadă grea.

Ultimele postări ale Sarei contrazic faptul că nu ar fi trecut printr-un moment dificil și se pare că ar fi vrut să exprime și public, dar subtil, dar acest lucru. În videoclipurile de pe TikTok au fost văzute mai multe mesaje din melodii triste, cu care ar fi rezonat, dar și un mesaj prin care a exprimat faptul că nu ar vorbi cu tatăl ei.

Anchetatorii urmează să stabilească, după finalizarea cercetărilor, dacă Sara și-a pus capăt zilelor sau dacă moartea ei a fost un accident.

Tânăra a fost găsită moartă pe jos, după ce a căzut de lșa etajul 8 al unui bloc. Înainte de acest moment a participat la o petrecere, unde ar fi consumat o cantitate mai mare de alcool.

Prietenii Sarei au trasmis mesaje dureroase pe rețelele de socializare, după ce au aflat că aceasta a murit.

Moartea ei a lăsat un gol uriaș în sufletele tuturor, iar de la distracție, aceștia se pregătesc să o conducă pe utimul drum. Sara era înconjurată de o mulțime de prieteni și oameni care au iubit-o.

”Ai fost un suflet de admirat”, ”Nu te vom uita niciodată Sara”, ”Odihnește-te în pace, te iubim mult Sara”, au scris prietenii ei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza