Prietena lui Vlad Pascu, mesaje șocante pe rețelele de socializare. Ce a spus despre accidentul de la 2 mai: ”Să mai omoare pe cine vrea”

Prietena lui Vlad Pascu, mesaje șocante pe rețelele de socializare. Ce a spus despre accidentul de la 2 mai: ”Să mai omoare pe cine vrea”

Șoferul drogat din 2 Mai a devenit ținta multor reacții de revoltă din partea oamenilor, însă prietenii îi iau apărarea în mediul online.

Vlad Pascu este unul dintre cele mai controversate personaje în această perioadă. Numele lui a ajuns cunoscut după ce a omorât două persoane cu mașina și a lăsat multă durere în sufletele familiilor afectate.

Ei bine, dacă toți românii sunt revoltați din acest motiv, se pare că tânăra care apare în videoclipul controversat cu el, nu se simte deloc deranjată de faptele prietenului ei.

Șoferul drogat are în jurul său o mulțime de prieteni și persoane care îl cunosc, iar aceștia știu care sunt pasiunile și viciile sale. Unii sunt revoltați de ceea ce a făcut, iar alții au ales să rămână alături de el necondiționat.

Este și cazul fetei care apare în videoclipul viral cu cei doi, care a trimis câteva mesaje șocante, care ulterior au fost făcute publice.

Tânăra a ales să rămână de partea lui indiferent de circumstanțe, chiar dacă faptele lui sunt acum motivul lacrimilor familiilor și prietenilor victimelor lui Vlad Pascu.

Prietena lui a mărturisit, fără reținere, că ea îl susține și poate să mai omoare, în continuare, pe cine vrea. Ei bine, mesajele ei au stârnit un val și mai mare de critici din partea oamenilor revoltați.

”Da, măi, eu îl susțin. E fratele meu. Să mai omoare pe cine vrea.”, sunt mesajele trimise de tânără, potrivit spynews.ro.

Comenteaza