Drama neștiută a lui Șerban Copoț. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mama are cancer”

Drama neștiută a lui Șerban Copoț. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mama are cancer”

Șerban Copoț a scris cu lacrimi în ochi pe platformele online că mama sa are cancer.

A aflat de curând că mama lui are cancer. Femeia a ținut ascunsă boala de copii până acum. Artistul a aflat vestea tristă abia acum și a ținut să le spună și urmăritorilor din mediul online să fie mai atenți cu cei din jur.

”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer. O boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi. Însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Mai mult, artistul spune despre femeia care i-a dat viață că este foarte puternică pentru că a reușit să ducă singură această suferință.

”Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru. Nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România. Nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens. 

Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum. Când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți.

Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a adăugat prezentatorul TV.

Comenteaza