Radu Pietreanu lovit de o boală grea. Actorul, diagnosticat cu cancer: ”Un cadavru întins pe canapea”

Radu Pietreanu lovit de o boală grea. Actorul, diagnosticat cu cancer: ”Un cadavru întins pe canapea”

Radu Pietreanu a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu puțin timp și spune că a văzut moartea cu ochii.

Artistul care mereu și-a dorit să-și bucure publicul, nu să fie compătimit, a trăit discret o perioadă, fără ca multă lume să știe prin ce încercare grea a fost nevoit să treacă. S-a tratat în străinătate de o boală cruntă. Iar pentru asta a făcut un sacrificiu imens. A luat decizia să-și vândă casa ca să poată susține cheltuielile.

Radu Pietreanu a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și poate spune că a văzut moartea cu ochii.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia”. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin.

Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!’. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi„, a declarat actorul, în emisiunea Teo Show, potrivit ciao.ro.

Comenteaza