Dragnea a fost rănit în orgoliu. Cu cine se „consolează” Irina Tănase, fosta lui iubită

Dragnea a fost rănit în orgoliu. Cu cine se „consolează” Irina Tănase, fosta lui iubită

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, pare că și-a revenit repede după despărțirea de politician.

De curând, Irina Tănase a fost văzută în compania unui important om de afaceri libanez, considerat „regele medicamentelor” din România. Tânăra și multimilionarul Roger El Akoury au fost fotografiați în timp se aflau la un restaurant de lux din centrul Capitalei. Cei doi au luat masa împreună, dar omul de afaceri s-a folosit de ocazie pentru a bifa și două întâlniri cu alți doi bărbați, posibili parteneri de bussines.

Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, s-a lansat în lumea mondenă, dacă se poate spune așa, ca urmare a relației cu fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți și se zvonea, inclusiv despre o căsătorie, până la finalul anului trecut. Atunci, la doar câteva luni după ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a decis să pună punct relației. Motivele ar fi fost legate de posibile infidelități ale domnișoarei.

Timpul a trecut, iar Irina a revenit în prim-plan, după ce mult timp nu s-a știut mai nimic despre ea sau despre relațiile sale amoroase. De curând a fost văzută în compania multimilionarului Roger El Akoury (53 ani) un personaj care a făcut afaceri din tranzacții cu medicamente și echipamente medicale.

 
Cei doi au fost văzuți și fotografiați împreună, la o întâlnire într-un restaurant din centrul municipiului București, unde au mers să mănânce de prânz.

După imaginile apărute în spațiul public, Irina a abordat o ținută de „fată cuminte”, nevinovată, mai mult decât decentă. O rochie cu fundiță, nici prea scurtă, nici prea lungă, balerini și o coafură sobră.

La restaurant, omul de afaceri a bifat și o întâlnire cu doi parteneri, fără să se sinchiseacă prea mult că se află în compania unei domnișoare. Acest lucru, indică, conform celor care i-au urmărit faptul că relația datează de mai mult timp, iar tânăra este cunoscută în cercul de cunoștințe al omului de afaceri.

Irina Tănase și Roger El Akoury au mâncat, au discutat, iar din fotografii se poate observa că ea este destul de prinsă der relație. S-a lipit de bărbat, atingându-l cu gesturi tandre și-a trecut mâna prin păr, jucându-se cu șuvițele care îi curgeau pe umeri.

Dacă Irina părea destul de prinsă și emoționată, nu același lucru se poate spune despre omul de afaceri, mult mai experimentat în relațiile cu femeile.

De altfel, la plecare, după ce a condus-o tandru în fața restaurantului, Roger El Akoury și-a luat „la revedere” rapid și s-a îndepărtat în compania unui alt bărbat. La rândul ei, Irina a plecat singură în direcția opusă, puțin dezamăgită de finalul prânzului, potrivit evz.ro.

Comenteaza