Dorian Popa se pregătește pentru o nouă intervenție estetică: „acum la 33 de ani..”

Dorian Popa se pregătește pentru o nouă intervenție estetică: „acum la 33 de ani..”

Dorian Popa a apelat la medici după ce s-a operat de deviație de sept. Însă, vedeta se mai pregătește de o nouă intervenție.

Pe platforma Youtube, artistul le-a arătat urmăritorilor săi prin ce procedură a trecut și le-a povestit cum se simte. De data aceasta, Dorian Popa a anunțat că își dorește să își mai facă o intervenție care va avea loc spre sfârșitul lunii octombrie.

Dorian Popa a trecut pragul cabinetului pentru a se opera de deviație de sept, nefiind vorba despre o rinoplastie, așa cum s-a scris inițial. Pe rețelele de socializare, artistul și-a ținut la curent urmăritorii, iar recent a făcut un nou anunț. Cântărețul este pregătit să meargă, din nou, la medic pentru o altă intervenție, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie. Dorian Popa nu a dorit să dezvăluie despre ce este vorba.

”Renovare cum mi-am făcut acum la 33 de ani n-am crezut în viața mea că o să-mi fac și ce bine mă simt. Mai am o operație surpriză undeva spre sfârșit de octombrie, dar încă nu vă spun. Acum mi-am făcut dinții”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

După ce și-a revenit din operație, Dorian Popa a ținut să lămurească anumite lucruri. În primul rând, le-a transmis fanilor săi că nu a fost vorba despre o rinoplastie și că nasul său nu a suferit nicio modificare din punct de vedere estetic, fiind “la fel de mare”.

“Sunt în proces de revenire. Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a spus Dorian Popa pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza