Divorțul dintre Andreea Bălan și fostul soț s-a încheiat. Actorul i-a dat lovitura fatală fostei soții: “Doi ani am luptat ...”

Divorțul dintre Andreea Bălan și fostul soț s-a încheiat. Actorul i-a dat lovitura fatală fostei soții: “Doi ani am luptat ...”
| Foto: ziareonline.ro

George Burcea a câştigat custodia comună a fetiţelor cu Andreea Bălan, după aproape doi ani de la despărțire.

George Burcea a câştigat custodia comună a fetiţelor cu Andreea Bălan, după ce aceștia au avut parte de un proces de divorț complicat care a durat doi ani. La începutul lunii martie, cei doi s-au separat legal. După decizia luată de judecători, actorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Actorul George Burcea a scris pe Instagram un mesaj, după decizia luată de judecători.

”Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

Și mai important decât atât… (cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grijă de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lânga frustrare, mai apare un factor foarte important ,sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări… căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…. sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie”, este mesajul pe care George Burcea l-a scris pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza