Divorțul dintre Andreea Bălan și fostul soț nu se mai termină! Ce martor neașteptat a fost chemat în instanță

Divorțul dintre Andreea Bălan și fostul soț nu se mai termină! Ce martor neașteptat a fost chemat în instanță
| Foto: fanatik.ro

Divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea va ajunge în scurt timp la final. Chiar dacă artista și-a dorit ca dosarul să fie ținut secret, s-au aflat anumite detalii neașteptate.

Din documentul care a apărut se vede faptul că pe lângă George Burcea la rubrica pârâți mai apare și Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari.

Potrivit spynews.ro, în mediul online a apărut un document din care se vede clar faptul că o instituție a statului apare la rubrica pârâți în procesul de divorț al Andreei Bălan. Este vorba despre Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari.

Funcționarii acestei instituții sunt cei care au obligația de a face o anchetă socială la domiciliul lui George Burcea, pentru a vedea condițiile de care dispune.

Andreea Bălan a cerut însă custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are. Cântăreața ar putea câștiga mai ales după ce fostul ei soț a avut probleme cu legea. i s-a întocmit dosar și a  fost trimis în judecată fiind prins conducând sub influența drogurilor. 

“Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări. (…) Conform legii, eu am greșit și totodată mi-am și asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti.

Nu vă faceți griji, știa Burcea că vine și ziua plății…”, spunea actorul anul trecut.

În urmă cu ceva vreme, cântăreața a acceptat să vorbească despre motivul care a dus la despărțirea de George Burcea. Aceasta a dezvăluit faptul că a trecut foarte greu peste tot ce s-a întâmplat, dar a înțeles că din fiecare trădare învață o lecție importantă. Astfel, în fiecare zi devine mult mai puternică.

“Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am făcut eu ceva greșit.

Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut.

Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars, citat de fanatik.ro.

Comenteaza