Divorț șocant în showbiz! Cântăreața a fost înșelată imediat după nuntă

Divorț șocant în showbiz! Cântăreața a fost înșelată imediat după nuntă

Sanda Argint a divorțat după ce a aflat că soțul ei o înșală chiar la câteva luni după ce s-au căsătorit. 

Și în lumea interpreților de muzică populară există ”telenovele”, doar că despre unele se află mai greu. Așa cum s-a întâmplat și în cazul cântăreței Sanda Argint, care în urmă cu doi ani a crezut că a întâlnit un bărbat cu care își va petrece toată viața. S-au căsătorit, și-au făcut planuri mari de viitor, ca apoi, după câteva luni, să descopere că acesta o înșală!

Nu a putut să ierte greșeala soțului ei, astfel încât anul trecut i-a cerut divorțul și nu a vrut să mai audă de el. Totul s-a întâmplat în mare secret! Solista a șters de pe conturile ei de socializare inclusiv toate pozele pe care le aveau împreună.

Sanda nu a vrut să ofere detalii despre această cumpănă din viața ei, însă a confirmat totul.

”Am divorțat acum un an. Așa este. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Nu vorbesc despre viața mea personală. Sunt bine acum. Sunt împlinită pe plan personal”, a declarat artista. 

Sanda Argint este printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Artista s-a născut în zona Olteniei de Sud-Vest, mai exact în județul Mehedinți, într-o familie săracă. Din acest motiv, copiii o evitau la școală. Din păcate, tatăl artistei a murit când aceasta începuse școala, o boală necruțătoare punându-i capac. Sanda a povestit pentru Etno TV că tatăl său era un om destul de violent, mai ales având patima băuturii.

Cântăreața era o fire rebelă și băiețoasă în tinerețe, sportul preferat fiind fotbalul. În casă, a crescut pe ritmurile muzicii, ascultând la pick-up legendele folclorului: Maria Ciobanu, Maria Cornescu, Irina Loghin. Modelul său a fost Maria Ciobanu. Îi plăcea să meargă cu caprele, acestea reprezentând primii spectatori ai ei. Interpreta recunoaște că nu s-a dat în vânt după învățătură, preferând mai mult sportul sau muzica.

A renunțat după doar un semestru de liceu, fugind la un concurs de muzică. Un alt eveniment important din viața artistei: și-a cunoscut primul soț la 22 de ani, chiar la el acasă, mergând să-i ghicească soacra în cafea. Din păcate, relația lor nu a rezistat, motivul despărțirii fiind lipsa comunicării între cei doi.

Primul job a fost unul inedit. Sanda Argint a spălat borcane pentru a-și asigura traiul. Însă nu a renunțat la visul său. De două ori pe săptămână se ducea la repetiții la Casa Tineretului. Ușor, ușor, a început să fie invitată pentru a cânta la nunți și petreceri, potrivit ciao.ro.

Comenteaza