Doliu în lumea artistică! O îndrăgită artistă de muzică populară a murit la doar 23 de ani: ”Să cânți îngerilor, de acum”

Doliu în lumea artistică! O îndrăgită artistă de muzică populară a murit la doar 23 de ani: ”Să cânți îngerilor, de acum”

Alina Popa, o cântăreață de muzică populară din județul Gorj, s-a stins din viață la vârsta de 23 de doar ani.

Alina Popa s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancerul, pe care a încercat să-l învingă, însă în zadar. Tânăra era originară din Craiova și a murit luni, 22 ianuarie 2024, iar miercuri a fost condusă pe ultimul drum de familie și de apropiați. Aceștia sunt îngroziți de această veste, și au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei care avea atât de multe planuri și vise.

Rețelele de socializare au fost invadate de sute de mesaje pentru Alina, cea care se făcea pe loc plăcută. Ea a urmat cursurile la Liceul de Artă "Marin Sorescu", din Dolj, iar mai apoi a studiat Conservatorul.

”Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fii din nou cu noi, vei zâmbi, vei fii fericită, ne vei cânta, ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci, însă dumnezeu a ales să ni te ia de aici, prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată! Puternica noastră”, a scris prietena fetei pe Facebook, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza