Divorț șocant în lumea showbizului! A venit chiar în pragul sărbătorilor: „Eu o să stau…”

Divorț șocant în lumea showbizului! A venit chiar în pragul sărbătorilor: „Eu o să stau…”
| Foto: ziareonline.ro

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui, Mihaela Zamfirescu ar fi decis să pună punct căsniciei lor, după 21 de ani. Motivul pare să fie infidelitatea soțului.

Cel care ar fi luat decizia să plece de acasă ar fi chiar fiul lui Florin Zamfirescu după ce s-ar fi îndrăgostit nebunește de o colegă de la teatru.

Mihaela și Vlad Zamfirescu ar fi semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă, când actorul a și plecat de acasă, conform surselor Click!. Fostul cuplu are împreună doi băieți, Matei (14 ani) și Ștefan (12 ani).

Potrivit aceleiași surse, Vlad Zamfirescu ar fi decis să pună punct căsniciei pentru că s-a îndrăgostit de altă femeie, o colegă mai tânără de la teatru, Diana Roman. La fel de îndrăgostită este și ea de bărbatul și colegul cu care a jucat în câteva spectacole, iar acum ies în fața publicului cu celebra piesă „Steaua fără nume’ a lui Mihail Sebastian.

Se pare că apropierea dintre cei doi s-ar fi petrecut după ce Vlad Zamfirescu, managerul Teatrului Bulandra a început să joace și pe scena de la Nottara, la începutul anului.

Înainte să se afle despre divorț, actorul a oferit un interviu pentru Click!, în care a evitat să abordeze orice subiect legat de familie.

„Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta’, a declarat Vlad Zamfirescu la începutul lunii decembrie, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza