Dinu Maxer, dezvăluiri senzaționale despre fosta sa soție și noul ei iubit: Mi-am permis să o spun public.” 

Dinu Maxer, dezvăluiri senzaționale despre fosta sa soție și noul ei iubit: Mi-am permis să o spun public.” 

După aproape două decenii de relație, Deea și Dinu Maxer au ales să meargă pe drumuri separate.

Din păcate pentru Dinu Maxer, relația dintre el și noua lui parteneră nu a durat prea mult timp și au fost nevoiți să își spună adio, dar ghinionul nu a fost și de partea Deei, deoarece, după ce l-a cunoscut pe Robert, noul său iubit, viața ei s-a schimbat radical.

Cei doi au purtat o conversație fără nicio dificultate, iar într-un moment neașteptat, Dinu i-a surprins pe fosta soție și pe noul ei iubit sărutându-se.

Artistul a recunoscut că, atunci când a asistat la această scenă, nu a simțit niciun fel de emoție, realizând că a depășit cu succes divorțul de fosta soție. 

„Acum mă gândesc că ți-aș mai da o altă știre bombă, nu de alta dar ești prietena mea de atâta timp. Fără să vreau, la evenimentul de care s-a scris atâta, unde a fost el și unde n-a venit prin surprindere.

N-am fost pus în fața faptului, știam că va fi acolo, ba dimpotrivă am stat de vorbă. La un moment dat, ducându-mă să o chem pe Deea pentru un anumit moment, am avut un botez atipic, trebuia să prezentăm mult mai des.(...) Ducându-ma afară unde stăteau ei la o masă să îi chem, i-am văzut sărutându-se și n-am simțit nimic, un gol în stomac, o supărare, ceva.(...) Mi-am permis să o spun și public, am persoane care nu mă cred, atunci povestesc lucrul acesta ca să mă înțeleagă.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza