"Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba: "Este o minune și că mai este în viață" 

"Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba: "Este o minune și că mai este în viață" 
| Foto: cancan.ro

Starea Danei Roba, cunoscuta tânără care a fost mutilată de soțul ei, este una foarte rea, medicii fiind rezervați în privința ei.

La începutul acestei săptămâni, vestea că Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către partenerul ei de viață a luat prin surprindere pe toată lumea. Din nefericire, în urma loviturilor încasate de la soțul ei, bruneta a ajuns de urgență la spital, intrând direct în sala de operații, acolo unde a suferit o intervenție pe creier care a durat mai bine de 9 ore.

Recent, însă, surse medicale au dezvăluit câteva detalii despre starea de sănătate a Danei Roba. Femeia se află în aceste momente într-o comă ușoară, indusă, însă specialiștii sunt de părere că șansele ca pacienta să se refacă complet sunt aproape nule. 

De asemenea, cadrele medicale mai spun că și în cazul în care pacienta își va reveni, sunt slabe șanse ca aceasta să aibă o viață normală. Totuși, chiar și specialiștii spun că există minuni medicale, așa că nu exclud nici posibilitatea ca aceasta să se refacă.

“ Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune și că mai este în viață.

Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă,  să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe.

Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni.  Dumnezeu este Puternic. Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație.”, au dezvăluit surse medicale, sub protecția anonimatului, pentru Cancan.ro . 

Comenteaza