Dezvăluiri șocante! Unde se află copiii Antoniei și a lui Alex Velea: „Nu locuiesc cu noi în casă”

Dezvăluiri șocante! Unde se află copiii Antoniei și a lui Alex Velea: „Nu locuiesc cu noi în casă”

Antonia și Alex Velea au vorbit despre cum reușesc să se împartă între viața familială și cea profesională.

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și, pe cât de frumoasă, pe atât de grea e dovedește a fi viața de familie atunci când și cariera contează la fel de mult. Cei doi artiști au împreună doi băieți, Dominic și Akim, care mai au și o surioară, pe Maya, din căsnicia anterioară a cântăreței.

Ambii sunt artiști de mare succes la noi în țară și se preocupă intens atât de carieră, cât și de familie, motiv pentru care fanii au fost foarte curioși să afle care este secretul lor, cum reușesc să facă față vieții cu doi copii de vârste mici, dar să mai aibă grijă și de relația lor de cuplu. În prezent, Alex Velea și Antonia sunt de părere că angajarea unei bone este inutilă, pentru că nu duc deloc lipsă de ajutor cu cei mici.

„ E foarte important să fii organizat. Dacă vrei să ai și familie și carieră, nu ai cum să faci fără ajutor. Noi îi avem pe părinții noștri, care ne ajută cu copiii. Nu avem bone. Ne ajută părinții puternic. Nu locuiesc cu noi în casă, nu ar fi ok să stăm în aceeași casă. Ai mei s-au mutat aici din Craiova, după ce s-a născut Domi, în 2015, tocmai să ne ajute. Noi îi ducem acolo câteva zile pe săptămână .  Mai facem și cu schimbul. Eu mă consider foarte norocoasă pentru că el este foarte implicat. Ne ocupăm cu același lucru. Când poate, mă ajută.”, au împărtășit Alex Velea și Antonia fanilor lor, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza