Dezvăluiri dureroase! Tatăl Denisei Răducu vorbește despre moartea artistei: „Este foarte greu prin ce trec acum!”

Dezvăluiri dureroase! Tatăl Denisei Răducu vorbește despre moartea artistei: „Este foarte greu prin ce trec acum!”

Au trecut 5 ani de când Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, s-a stins din viață. 

Denisa Manelista s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, și a lăsat în urma ei o familie îndurerată. Tatăl ei suferă cumplit de când fiica lui a trecut în neființă și spune că o visează mereu.

Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu trece clipe grele de când fiica lui s-a stins din viață. În urmă cu aproximativ două luni, acesta a mai primit o lovitură dură. A pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței. De curând, acesta a declarat că o visează destul de des pe fiica lui.

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la 11 ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare”, a declarat el, potrivit click.ro.

Legat de situația financiară, Emilian Răducu a spus că poate duce un trai decent din anii pe care îi câștigă din agricultură, dar și din venitul pe care îl are de la locul de muncă pe care îl are.

„Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile. Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri.", a mai declarat el, potrivit aceleiași surse menționate anterior.
 

Comenteaza