Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
| Foto: fanatik.ro

Alexandru Arșinel este într-o stare foarte gravă de sănătate. Actorul este internat la un spital din București.

Actorul a fost adus aici de la azilul în care a fost internat de către fiul său. Se pare că acesta nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în acel centru, iar medicii s-au declarat șocați de ce au găsit pe corpul lui. 

Sursele din presă au dezvăluit că marele actor are multiple escare. Nu poate fi mutat din pat și nici nu i se poate face masaj. Iar acest fapt îi cauzează serioase răni pe tot corpul. Acestea au fost descrise ca fiind: ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrjit”.

Medicii care se ocupă de el ar fi ajuns la concluzia că acesta are o infecție nosocomială cauzată de escare.

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a ajuns tot mai des pe mâna medicilor. Și chiar a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Fapt ce l-a slăbit și mai mult și care l-a făcut pe actor să nu mai arate deloc cum îl știam înainte.

“Contează enorm persoana care este lângă tine. Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva!

Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul. Lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube, potrivit ciao.ro.

Etichete
Comenteaza