Detalii exclusive de la audieri! Cum a răspuns Dana Roba la întrebările anchetatorilor?! Femeia nu poate să vorbească

Detalii exclusive de la audieri! Cum a răspuns Dana Roba la întrebările anchetatorilor?! Femeia nu poate să vorbească

Dana Roba se află la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de mai multe ori de soțul ei, cu un ciocan.

La începutul acestei săptămâni, luni, SpyNews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba se afla, internată de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său în vârstă de 45 de ani, cu un ciocan. Vedeta se află în continuare în stare critică, după ce a suferit lovituri serioase la nivelul capului.

SpyNews.ro, vă prezintă, în exclusivitate, detalii exclusive de la audieri. Oamenii legii au vorbit cu Dana Roba însă, pentru că starea ei este una destul de gravă, iar în prezent make up artistul își poate mișca numai un picior și ochii, a fost audiată cu clipiri din ochi, o dată și de două ori.
 
În timp ce soțul ei susține că s-ar fi bătut cu ea parte în parte, Dana Roba a confirmat că bărbatul ar fi început să o lovească în timp ce ea dormea.

Potrivit surselor Spynews.ro, Dana Roba are 11.000 de euro în casă, însă nimeni nu poate intra să ia respectiva sumă de bani pentru că poliția a pus sigiliu pe locuință.

Cu doar câteva ore înainte să își mutileze soția, tatăl copiilor Danei Roba a făcut public un mesaj, iar vorbele scrise de bărbat prevesteau cumva nenorocirea ce urma să se întâmple.

"Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!", a scris Daniel Balaciu în descrierea unei fotografii în care apărea alături de cele două fetițe pe care le are cu Dana Roba.

 
 
 
 
 

Comenteaza