Despărțirea anului în showbiz! Theo Rose si iubitul ei și-au spus adio...cine este noul partener al artistei

Despărțirea anului în showbiz! Theo Rose si iubitul ei și-au spus adio...cine este noul partener al artistei

 Theo Rose și partenerul ei de viață, Alex Leonte, și-ar fi spus „adio” după câțiva ani de relație.

Despărțire surpriză în lumea showbizului românesc! Theo Rose și partenerul ei de viață, Alex Leonte, s-au despărțit. O bună perioadă de timp s-a speculat că vedeta ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești.

Cu toate acestea, trecerea timpului a demonstrat că între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești nu a fost niciun fel de relație amoroasă, doar profesională. Chiar și așa, Theo Rose și Alex Leonte au ajuns la despărțire, însă nu din cauza manelistului.

Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate pe contul său personal de Instagram, după ce în presa din România au apărut mai multe imagini cu ea și cu noul ei iubit. Vedeta a confirmat despărțirea de Alex Leonte.

Totodată, Theo Rose a confirmat că este într-o relație cu un alt bărbat. De altfel, cântăreața le-a spus fanilor că avea să le dea această veste, la un moment dat, însă atât ea, cât și fostul iubit, dar și actualul, au preferat să fie cât se poate de discreți.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose, potrivit spynews.ro.

Comenteaza