De ce nu a rămas Theo Rose însărcinată cu Alex Leonte. Cei doi au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”

De ce nu a rămas Theo Rose însărcinată cu Alex Leonte. Cei doi au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”
| Foto: Spynews

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, dar în tot acest timp n-au avut un copil.

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a surprins pe toată lumea. Cei doi păreau că se iubesc extrem de mult și că nimic nu le stă în cale, însă lucrurile au luat o întorsătură diferită. Aceștia și-au spus „adio” după cinci ani, iar artista a intrat într-o nouă relație alături de regizorul Anghel Damian, pe care l-au făcut tată în scurt timp.

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu îndrăgit de public și toată lumea spera să îi vadă în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au iubit timp de cinci ani, apoi au decis să-și spună „adio”. Cântăreața a rămas însărcinată la scurt timp după ce a intrat într-o nouă relație și mărturisește că lucrurile au decurs extrem de firești din partea amândurora.

Artista a declarat că nu a simțit să devină mamă alături de Alex Leonte și nu se gândea în mod intens. Cu toate că are multe cuvinte de laudă pentru fostul ei partener de viață, cei doi nu au devenit părinți. Theo Rose spune că ea și fostul iubit nu au potriviți unul pentru celălalt și nu se puteau vedea cu un copil.

”O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ.

Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a spus Theo Rose la podcastul „misto by Bursucu”, potrivit spynews.ro.

Comenteaza