Denise Rifai face dezvăluiri despre viața ei amoroasă “EXISTĂ UN BĂRBAT, IUBESC!”. Cu cine se iubește vedeta

Denise Rifai face dezvăluiri despre viața ei amoroasă “EXISTĂ UN BĂRBAT, IUBESC!”. Cu cine se iubește vedeta

Denise Rifai a mărturisit că este implicată într-o poveste de dragoste, care o împlinește.

Denise Rifai are o carieră de succes și o viață amoroasă pe măsură, potrivit propriilor mărturisiri. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă există un bărbat în viața ei.

Cu sinceritate, Denise Rifai a dezvăluit că are un iubit, dar a preferat să nu-i facă public numele. “Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc”, a mărturisit Denise Rifai.

În continuare, realizatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” a recunoscut că a suferit, în trecut, din dragoste, dar că prefer să privească spre viitor. A ținut, însă, să le mulțumească tuturor bărbaților care au trecut prin viața ei.

“Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a mai precizat prezentatoarea de la Kanal

Totodată, Denise Rifai a dezvăluit și cum arată bărbatul ideal pentru ea. Acesta trebuie să fie inteligent și să-i ofere siguranța de care are nevoie orice femeie.

“Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a mai spus jurnalista, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza