Delia reacționează dur după scandalul din familia sa: „N-aveți decât să râdeți cât vreți....” 

Delia reacționează dur după scandalul din familia sa: „N-aveți decât să râdeți cât vreți....” 

Oana, sora Deliei, și-a oficializat noua relație cu Radu Siffredi iar Delia a reacționat în mediul online cu privire la scandalul creat în urma anunțului divorțului.

Din momentul în care a luat naștere scandalul în familia Matache, după ce fiica cea mică, Oana, și-a oficializat noua relație cu Radu Siffredi, o lume întreagă voia ca Delia să își spună părerea cu privire la situația amoroasă a surorii sale.

Cu toate astea, cântăreața nu a oferit, pentru moment, nicio declarație, însă a dat de înțeles pe rețelele de socializare că ar fi de acord cu relația a surorii sale, deoarece artista și viitorul potențial cumnat se urmăresc reciproc în mediul online.

Însă, Delia  a preferat să vorbească pe rețelele de socializare despre cu totul alt subiect, împărtășind cu fanii ei o idee pe care speră ca măcar o persoană să o pună în practică. Astfel, datorită faptului că artista obișnuiește să călătorească mult în natură în diverse colțuri ale lumii, aceasta simte nevoia de mai multă protecție, în caz că întâmpină o situație neplăcută, potrivit kefetele.ro.

Recent, Delia a venit cu o idee surprinzătoare în mediul online, aceea de creare a unui costum care, după apăsarea unui buton, se va transforma într-o bilă. Așadar, în momentul în care o persoană simte că urmează să aibă atac de panică sau nu se simte în siguranță din cauza vreunui animal sălbatic, poate apăsa pe buton pentru a se crea în jurul său o bulă protectoare.

„M-am trezit și am o idee foarte bună pentru viitor. Ați văzut video-ul de mai devreme? E ideea mea asta. Oamenii ar trebui să poarte niște costume în caz de atac de panică, în caz că te simți în nesiguranță, ești atacat de un animal fioros în pădure. Să presupunem că ești în pădure, se umflă pe tine această bilă. Ai un costum care se umflă făcut din nano particule, apeși pe o chestie sau ți se monitorizează... ceas care este conectat cu costumul ăsta și tu când ești panicat sau te atacă un animal, s-a umflat ăla, ești efectiv într-o mingiuță.

N-aveți decât să râdeți cât vreți, ideea mea este foarte bună. Un costum bulă care să te țină în completă siguranță, efectivă nu ajunge nimic la tine. Te-ai panicat, ai apăsat pe treaba aia, s-a umflat, ești în cercul tău protector, efectiv nu te atinge nimic. Ți-a trecut panica, ai ieșit din costum, se dezumflă, îl strângi, aia e. Să dai de un animal sălbatic, ce poate să-ți facă, să se joace cu mingiuța? Joacă-te cu mingiuța.”, a spus Delia în mediul online, cu câteva momente în urmă.

 

Etichete
Comenteaza