Delia a fost abuzată?! Dezvăluiri marcante din viața artistei: „Pipăiau efectiv pe sâni”

Delia a fost abuzată?! Dezvăluiri marcante din viața artistei: „Pipăiau efectiv pe sâni”

Delia a vorbit deschis despre un episod care a marcat-o în copilărie.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, are o mulțime de fani în mediul online și se bucură de un succes formidabil în cariera sa. Acum duce o viață exact așa cum își dorește, însă copilăria ei a fost marcată de evenimente care, mai târziu, a făcut-o să nu mai tolereze glumele care au tentă vulgară și să reacționeze virulent în momentul în care aude o astfel de glumă, în orice context s-ar afla. 

Recent, Delia a vorbit pe InstaStory despre perioada adolescenței ei, atunci când se afla la liceu. Artista a povestit că a fost martora unor astfel de abuzuri făcute chiar de profesorii ei cu unele dintre colegele sale în sala de clasă. Cadrele didactice purtau discuții total nepotrivite cu elevele lor, ulterior chiar treceau și la fapte, pipăindu-le zonele intime. 

În ciuda faptului că urma studiile la un liceu renumit din capitală, acest lucru nu a scutit-o să trăiască asemenea experiențe total neplăcute. Artista speră ca generațiile de profesori, și nu numai, care vor urma să fie mult mai empatice și să spargă definitv bula în care trăiau generațiile de profesori de care ea a avut parte.

„Storytime. Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau efectiv pe sâni.

Asta se întâmpla la liceu la „Lipatti”, acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna efectiv că alegi să crezi, să înțelegi sau nu că te gândești «vai, de ce a așteptat 10 ani să povestească». 

Atâta i-a luat, atâta i-a luat să-și facă curaj să povestească treaba asta. N-ai niciun drept să judeci, ai drept si judeci agresorul, nu victima. Deci repet, fără niciun fel de exagerare, discuțiile erau auzite de mine în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă «Și ești la menstruație?

Ți-a venit? Când ți-a venit, de cât timp? Ia uite, ți s-au umflat sânii, mamă, fato» și apoi se mergea mai departe la a palpa efectiv sânii, a se analiza situația. Deci nu bat câmpii o secundă și efectiv e trist și este extrem de adevărat. Mă bucur că ăștia crapă, generațiile astea urmează să dispară de pe fața pământului că așa e natura și sper ca generația următoare... văd ca tendința să fie spre empatie, sper să fie mulți mai educați în sensul ăsta și mult mai umani și nu atât de primitivi. Asta sper că e salvarea.”, a povestit Delia pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza