De unde a pornit scandalul la concertul lui Culiță. Cine este femeia care l-a dat afară de la concert

De unde a pornit scandalul la concertul lui Culiță. Cine este femeia care l-a dat afară de la concert

Ce a pățit Culiță weekend-ul ce a trecut, după ce a ajuns la Madrid pentru a cânta la un botez.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Are o comunitate foarte mare, iar fanii lui îl susțin la orice pas. De-a lungul timpului a dat dovadă de bunătate și respect și a cucerit inimile multor oameni.

În acest weekend Culiță Sterp a fost invitat la Madrid pentru a cânta la un botez, dar totul a luat o întorsătură neașteptată. Artistul a povestit în mediul online cum a fost păgubit și cum a plecat din Madrid fără a lua toată suma pe care o ceruse inițial.

Culiță Sterp a făcut publice imaginile din timpul scandalului, care au ajuns virale în mediul online, unde se poate observa cum fana care i-a plătit cazarea, biletul de avion și un avans pentru a-i cânta la botezul copilului se ceartă cu el.

În timp ce Culiță Sterp presta pentru un alt eveniment, femeia nervoasă îi ia microfonul din mâna colegului artistului, dă cu el de pământ și își strigă supărarea, aducându-i cântărețului o pagubă în valoare de 250 de euro.

„Opriți muzica! Dacă voiați să vă cânte de ce nu i-ați plătit? Eu i-am dat 3.000 de euro”,  a spus femeia.

Cu toate că nu a vrut să își oprească numărul artistic, Culiță Sterp i-a explicat femeii că ceea ce face el nu îi strică evenimentul, deoarece este în pauză și a ales să mai facă o cântare.

Femeia nu s-a oprit, iar artistul i-a spus că dacă nu pune stop scandalului își ia formația și pleacă acasă, fără a mai reveni la botez când i se termină pauza.

„Doamnă, eu sunt în pauză. Ce faci în pauza mea? Eu stau în pauză de o oră, ai două formații acolo. Ce să fac în pauză, să stau la masă? Eu nu pot să stau la masă în pauză, eu vreau să vin să mă distrez. Doamnă, nu mă fă că nu mai vin sus deloc, plec acasă!”,  a spus Culiță Sterp în online, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza