Dansatoarea, demascată în direct! De la ce a pornit scandaul dintre Raluca și Elena de la Survivor România

Dansatoarea, demascată în direct! De la ce a pornit scandaul dintre Raluca și Elena de la Survivor România
| Foto: fanatik.ro

Raluca Dumitru a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre conflictul pe care l-a avut cu Elena Marin la Survivor România! 

Mulți credeau că Raluca și Elena nu se suportau încă dinainte de competiție. Raluca a recunoscut că o cunoștea pe dansatoare, dar niciodată nu au avut o relație apropiată.

Bruneta a ținut să clarifice un lucru: înainte de Survivor România nu a avut nimic de împărțit cu Elena Marin așa cum s-a speculat.

Raluca a spus că a mers în Dominicană chiar entuziasmată pentru că știa și ea pe cineva. Odată ce a ajuns acolo, la câteva zile de conviețuire cu Elena și-a dat seama că nu poate să aibă încredere în ea.

Originea conflictului a fost o bârfă pe care Elena Marin a spus-o despre ea și Irisha după ce au intrat în concurs. Zanni i-a transmis Ralucăi faptul că Elena Marin a afirmat că ea și Irisha sunt firi conflictuale și ar fi preferat să fi rămas Ana Porgras în concurs.

Raluca l-a întrebat pe Zanni dacă o poate confrunta pe Elena Marin cu propriile ei declarații. Dansatoarea a ținut să afle de la cine a aflat ceea ce a spus ea și în niciun caz nu a comentat ceea ce a spus, de fapt.

Pe lângă asta, Elena Marin s-ar fi purtat urât cu noile concurente. În timp ce Moroșanu și Jador lipseau pentru că erau accidentați, Irisha și Raluca ar fi putut dormi pe locurile lor.

Elena i-ar fi interzis Ralucăi să doarmă pe locul lui Cătălin Moroșanu, cu toate că acesta nu era prezent pe insulă, aflându-se sub supraveghere medicală.

Raluca a mai declarat că și ea a trecut prin momente dificile pe insulă, dar spre deosebire de Elena nu și-a dorit să stârnească mila telespectatorilor.

„Îmi spunea ea de conflictul pe care l-a avut cu Zanni. Eu i-am spus că mie dacă Zanni mi-ar fi făcut ceva nu o să tac. Nu sunt genul de om care să plângă în public. Nu-mi place să inspir milă. Plâng la mine acasă unde nu mă vede absolut nimeni”, a declarat Raluca Dumitru la Teo Show.

Per total, experiența pe care a trăit-o este una frumoasă, privită cu ochii de acum. „Acum pot să spun că a fost foarte frumos. Mă simțeam foarte singură la un moment dat.

Mi-am găsit prieteni și m-au ajutat foarte mult. M-au ajutat Zanni, Sebi și Cosmin. M-au susținut foarte mult”, a continuat Raluca Dumitru.

Vedeta a ținut să lămurească și de ce a aruncat cu nisip în ochii lui Culiță Sterp, o scenă pentru care a fost extrem de criticată.

„Acea reacție a venit după 2-3 zile în care Culiță și Ștefan făceau glume la adresa mea. Mă înțepau, mă umileau oarecum. Ei la prima vorbă pe care o spuneam începeau să mă atace”, a explicat fosta asistentă de televiziune, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza