Reacția mamei Luizei Melencu când a aflat sentința definitivă în cazul lui Gheorghe Dincă: „În doi, trei ani e...”

Reacția mamei Luizei Melencu când a aflat sentința definitivă în cazul lui Gheorghe Dincă: „În doi, trei ani e...”
| Foto: cancan.ro

Mama Luizei Melencu a ieșit public cu o declarație după ce Gheoghe Dincă a primit sentința definitivă. 

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu (15 ani), după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi omorât-o. Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat identic și cu Luiza Melencu (18 ani), care figura ca dispărută din aprilie 2019.

După mai multe amânări, cel cunoscut drept “monstrul din Caracal” a fost condamnat, pe 30 mai, la 30 de ani de închisoare. Sentința este definitivă! Verdictul magistraților nu o încântă, însă, deloc pe Monica Melencu, mama Luizei. Distrusă de durere, femeia a avut un atac dur la adresa Justiției! Consideră că totul a fost o diversiune și anunță, ferm convinsă, că, în cel mult trei ani, Gheorghe Dincă va fi în libertate.

“A fost o diversiune. Își merită pedeapsa, dar ce s-a întâmplat cu fetele? Ambele sunt în viață și sunt traficate. El (n.r. Gheorghe Dincă), în doi, trei ani, poate fi liber. Are peste 60 de ani, face o treime din pedeapsă, bună purtare, e deja de patru ani acolo, iar în doi, trei ani e liber. Noi, familiile suntem libere, dar nu și sufletește. A durat procesul patru ani, dar cu fetele ce s-a întâmplat? Când vom afla adevărul? Adevărul este ținut ascuns. Murim și nu vom afla adevărul”, a declarat pentru CANCAN.RO mama Luizei Melencu.

Comenteaza