Dani Oțil a invitat-o pe Mihaela Rădulescu, fosta iubită, la nunta lui. Reacția miresei, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a invitat-o pe Mihaela Rădulescu, fosta iubită, la nunta lui. Reacția miresei, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație frumoasă și au rămas în relații bune chiar și după despărțire.

Evenimentul anului se apropie cu paşi repezi. Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu sunt în plină pregătire pentru nunta lor, iar mulţi se întreabă dacă şi Mihaela Rădulescu a fost inclusă pe lista invitaţilor.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație de șase ani, care a început în 2008, după ce vedeta a fost invitată în emisiunea matinală prezentată de el și Răzvan.

 După ce relația lor s-a încheiat, Dani Oțil a devenit mult mai matur alături de Gabriela Prisăcariu, viitoarea lui soție, pe care o iubește mai mult decât orice. Cu toate acestea, Dani Oțil a invitat-o și pe Mihaela Rădulescu la nunta sa.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct. Cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge.

Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine. Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza